Muschiulet de porc cu piure de pastarnac si para caramelizata

Muschiuletul este cea mai frageda parte din porc, doar 1% din masa totala din stanga si dreapta coloanei vertebrale. Noi va servim unul din acesti muschiuleti printr-un fel de preparare care ii pune in evidenta calitatile naturale. Il pregatim in tigaie alaturi de para astfel incat ambele sunt usor caramelizate. Porcul are o aroma puternica de gratar in exterior si este suculent in interior cu o culoare usor rozalie.

Piure-ul de pastarnac este cremos folosit drept o crema pentru aroma mai mult decat un piure in sensul vechi al cuvantului.

In farfurie o sa regasiti muschiulet, feliat, alaturi de crema de pastarnac si jumatate de para caramelizata.

Bauturi recomandate:

Bere: Weltenburger Hefe Dunkel / St. Feuillien Saison / Altvater / Primator Exkluziv
Vin: Feteasca Neagra Corcova

Alergeni: Lapte sau alte lactate