Antricot de vita la gratar cu sos de hrean si legume preparate crocant (brocoli, varza bruxelles, cartofi mov/violet)

Vita noastra incepe cu o intrebare: cat de bine vreti sa fie facuta? Intre in sange si bine facuta, fiecare dintre noi are o preferinta si Carmen, chef-ul nostru, va avea grija sa respecte indicatiile dumneavaostra.

Avem o serie de procese rar facute bine in bucataria romaneasca si ele ne diferentiaza:

–  folosim doar antricot romaneasc proaspat si maturat, pentru a ne asigura ca este cat se poate de frageda

– rotim rapid in tigaie carnea pentru a sigila aromele in interior, asta se traduce la o carne suculenta, indiferent de nivelul de preparare, aproape cremoasa in interior si un gust puternic de gratar la exterior

– preparam legumele astfel incat sa aveti o usoara senzatie de crocant si bogata in arome complementare. De exemplu, multor persoane nu le place varza de Brussels, e perceputa drept prea amara sau aromata; varza noastra de Brussel, taiata in doua si lasata sa se caramelizeze, devenind usor dulce si crocanta, este delicioasa pentru orice gust.

– servim totul cat putem de repede si alaturi de un sos reimaginat, in loc de piper si miere am mers pe hrean si mustar dijon, o crema fina care aduce picant, usor dulce cu o sezatie de racoritor.

Mancarea servita este una usoara, va simtiti bine cand va ridicati de la masa si mai tarziu ajungeti la culcare. Totodata, este sanatoasa: legmele folosite sunt colorate natural iar carnea de vita aduce un aport important de B12, o vitamina rara in alimentatie si care va va energiza si in ziua urmatoare.

Daca inca nu sunteti convinsi, sa stiti ca este si cel mai apreciat si vandut produs din bistro-ul nostru. Dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant; intrati pe Trip Advisor si verificati parerile oaspetilor nostri de dinaintea voastra.

Bauturi recomandate:

Bere: Weltenburger Asam Bock / St. Feullien Bruin / Kasteel Donker/ One Beer Later Wooow (American Stout)
Vin: Syrah / Cabernet / Merlot  from Corcova

Alergeni: Lapte sau alte lactate, nuci