Chicken breast with grilled asparagus and fresh salad (cherry tomatoes, fennel, capers)

Piept de pui cu sparanghel la gratar si salata fresh (rosii cherry, fenicul, capere)

Sanatos si suculent, puiul este pregatit prin sigilarea exteriorului ce pastreaza aromele si sucul in interior, ducand in acelasi timp si la o forma deosebita, usor cilindrica, pentru ca acele sucuri prinse in interior fragezesc carnea, se formeaza un abur care trateaza termic in profunzime si umfla usor in timp ce noi caramelizam exteriorul cu grasimile lui naturale si ulei de masline.

– rosii romanesti din serele Dudesti, fara pesticide si polenizate natural

– pui proaspat, premium, crescut natural si sincer doar cu alimentatie de calitate si in conditii bune, ducand la o textura si savoare deosebita

– ulei de masline de calitate, certificat bio

Ne aprovizionam de 2-3 ori pe saptamana cand Carmen, Chef-ul nostru, alege personal ingredientele in functie de prospetime, calitate si provenienta (sustinem produsele Romanesti de calitate) . Nu putem garanta ca o sa avem sparanghel sau fenicul romanesc in fiecare saptamana sau sezon, dar vom depune toate eforturile in acest sens.

Bauturi recomandate:

Bere: Altvater / Ground Zero Amber Guerre / Perfektum Red Ale

Vin: Chardonnay Corcova/ Feteasca Regala Stirbey / Pinot Noir Villa Vinea

Alergeni: Nu a fost identificat nici un alergen pentru acest produs